logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

new behaviour in spot log for 9.20.7
w2zi
#1 Posted : Sunday, June 28, 2020 2:02:11 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 144
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 37 times
Was thanked: 53 time(s) in 49 post(s)
Just installed 9.20.7 and noticed something different in the spot log. The spots for the US say 'UNITED STATES' followed by a single letter. I honestly did not notice this before and don't see that for other (no-US) entries.

File Attachment(s):
2020-06-28_14-51-31.jpg (309kb) downloaded 8 time(s).
1 user thanked w2zi for this useful post.
WN4AZY on 6/29/2020(UTC)
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
wa4pgm
#2 Posted : Sunday, June 28, 2020 4:00:58 PM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered, Beta Testers
Posts: 282
Location: Farmville, VA

Thanks: 19 times
Was thanked: 156 time(s) in 134 post(s)
Widen the column so you can read the entire field.
2 users thanked wa4pgm for this useful post.
w2zi on 6/29/2020(UTC), WN4AZY on 6/29/2020(UTC)
WN4AZY
#3 Posted : Sunday, June 28, 2020 6:06:13 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,454
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 559 times
Was thanked: 361 time(s) in 286 post(s)
Hi Kyle:

Make the column a little wider. LOGic attempts to get the station's state from the callbook.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
w2zi on 6/29/2020(UTC)
w2zi
#4 Posted : Monday, June 29, 2020 8:00:07 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 144
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 37 times
Was thanked: 53 time(s) in 49 post(s)
Dennis,
I made the column much wider and I still only see a single letter after 'UNITED STATES,'
The last spot in the screenshot I'm attaching to this reply is wider.

Thanks.
File Attachment(s):
2020-06-29_8-55-00.jpg (219kb) downloaded 7 time(s).
1 user thanked w2zi for this useful post.
WN4AZY on 6/29/2020(UTC)
WN4AZY
#5 Posted : Monday, June 29, 2020 1:45:35 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,454
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 559 times
Was thanked: 361 time(s) in 286 post(s)
Ok, I see the problem.

I will fix my master copy, but in the meantime, do this:

Run LOGic. Close all windows. You can try just closing the spot log window and any spot-related windows such as WebCluster DX Summit.

Click Tools/Advanced/Database commands. Type these two lines, pressing Enter after each line:

USE SPOTS EXCL
MODIFY STRUCTURE

Change the width of DXCC_DESCR to 30. (The reason we make it so much longer is that if a station is not found in the callbook, it will say UNITED STATES, CALL DISTRICT 4

Click OK to save your changes. Close the Database Commands window.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
w2zi on 6/29/2020(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.045 seconds.