logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

BandMap.config
k6mi
#1 Posted : Monday, February 16, 2015 11:44:09 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 8
Location: CA

Logic 9.71 now gives me:
OLE IDispatch exception code O from Sytem.Configuration Root element is missing.(c):Program Files\:LOGic\BandMap.config)..
Band map, and LOTW download no longer work, although LOTW upload is still ok.
Windows XP. I've reloaded the program, (basic and update) and then tried uninstalling and then reloading, but it all is the same.
Any help?
John, K6MI
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Monday, February 16, 2015 5:32:07 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,282
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
Hi--

It sounds like the bandmap.config file got corrupted somehow. Just delete it, and LOGic will make a new one. It is located in C:\Program Files (x86)\LOGic or C:\Program Files\LOGic.

You will have to redo any band map settings.

Tnx & 73,

DH WN4AZY
k6mi
#3 Posted : Monday, February 16, 2015 5:46:20 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 8
Location: CA

Thanks, worked perfect, bandmap and LOTW download are restored.
k6mi
#4 Posted : Friday, September 27, 2019 2:17:57 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 8
Location: CA

Looked at the reply from four years ago and it brought back the bandmap.
So far that seems to fix everything.
Thanks, John K6MI
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.034 seconds.