logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

2 Pages<12
TQSL 2.5.1 and LOGic 9.1.45
w2zi
#21 Posted : Wednesday, March 4, 2020 11:53:29 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 129
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 30 times
Was thanked: 45 time(s) in 42 post(s)
I don't have that issue. I'm running LOGic 9.1.46 and TQSL 2.5.1 but I'm running on Windows 7 32 bit.

73s, Don
n8gls
#22 Posted : Thursday, March 5, 2020 3:52:01 PM(UTC)
bwilliams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 252
Location: Mentor, OH

Thanks: 60 times
Was thanked: 48 time(s) in 44 post(s)
Tnx Don,

You w7 users are "lucky" as your not subject to the myriad of intrusive w10 updates, each making one cringe when re-booting.


Dennis,

Another LoTW upload today with the same un-closable window. Instead of just closing and re-launching LOGic I navigated to Tools/Setup/Misc Ham-setup like I was going to change something. When doing that LOGic closed all its open windows (including the frozen window) before displaying the Misc setup window, I hit "cancel" to that and LOGic re-opened as usual and the previously frozen LoTW Upload window remained closed. Not sure if this helps any.

73 de Brad, N8GLS


UPDATE: I didnt think to look if the LoTW Upload window can be set to "Always Stay On Top", it can and mine was not. Setting it to Always Stay On Top I did another upload and it didnt freeze. Not sure if this is just a coincidence but try it. I'll report back if its "repeatable" at least for me.

Brad
K1VC
#23 Posted : Thursday, March 5, 2020 6:38:55 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 217
Location: CT

Thanks: 7 times
Was thanked: 38 time(s) in 34 post(s)
Hi Brad,

I set the LoTW export window to "Always Stay On Top' as well. Out of curiosity, I checked the Import from LoTW and that one doesn't have that box checked off but then again, that window closes once QSO's are downloaded.

Vin, 73
K1VC

UPDATE: It worked twice and now, the Upload QSOs to LoTW window is still open and I can't close it unless I shut LOGic down completely.
n8gls
#24 Posted : Monday, March 9, 2020 12:58:02 AM(UTC)
bwilliams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 252
Location: Mentor, OH

Thanks: 60 times
Was thanked: 48 time(s) in 44 post(s)
Vin,

Sorry its not repeatable.

After setting "Always stay on top" my third consecutive upload tonight went fine with the window closable at the conclusion of the upload. Dennis I'm sure will chime in and maybe he can get it to close automatically instead of it needing to be closed manually. If it happens to revert back to being "stuck" open I'll report back.

73 de Brad, N8GLS
WN4AZY
#25 Posted : Wednesday, March 11, 2020 2:32:24 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,353
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 497 times
Was thanked: 333 time(s) in 261 post(s)
Thanks so much for the video.

I simply can't reproduce it here. TQSL comes up, but my cert expired, so I can't actually send anything. I will get another one!

Thanks,

Dennis
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
n8gls on 3/11/2020(UTC)
Users browsing this topic
Guest
2 Pages<12
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.049 seconds.