logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Error in the SpotLog
IK0CHU
#1 Posted : Tuesday, July 18, 2017 11:04:10 AM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 291
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 45 times
Was thanked: 54 time(s) in 49 post(s)
Hi Dennis,
look the screenshot about RDA code in the comment but reporting IOTA value missing. RDA SA-46 as IOTA SA-046.
There is another value RDA TV-25 but that value is not in the IOTA table and no reporting, as right.
I have a RDA table with formatting two letter and two numbers, tha IOTA is two letters and three numbers.
Why is this happening?
Thanks.
73's de IKØCHU Mauro
***
File Attachment(s):
ScreenShot569.jpg (27kb) downloaded 10 time(s).
IKØCHU Mauro
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Tuesday, July 18, 2017 10:16:55 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
Hi Mauro--

LOGic is simply looking for the continent, an optional dash or space, then any number. I fixed it to require 3 digits.

Could you send me the RDA table to put in LOGic? Then I can add that to the spot log too.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
IK0CHU
#3 Posted : Wednesday, July 19, 2017 3:40:42 AM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 291
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 45 times
Was thanked: 54 time(s) in 49 post(s)

Hi Dennis,
of course I will send you immediately my RDA table updated on August 2016. I hope i have created it correctly but still it works very well hi
Thank you.
73's IKØCHU Mauro
***
File Attachment(s):
RDA.dbf (554kb) downloaded 9 time(s).
IKØCHU Mauro
WN4AZY
#4 Posted : Monday, August 7, 2017 8:27:45 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
I fixed IOTA and added RDA spotting. Get the new 9.1.21 update.

Thanks for your help with this.

73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
IK0CHU on 8/8/2017(UTC)
IK0CHU
#5 Posted : Tuesday, August 8, 2017 4:21:30 PM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 291
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 45 times
Was thanked: 54 time(s) in 49 post(s)
Hi Dennis,
my experience:
Installed V1.21 and add flag into the SPOT? in Logfield award tracking window.
Closing and re-open the SPOTLOG Windows, before every new spot i get the warning as the screenshot "OLE error code 0x80020006: Unknown name."
Click ignore and i can receive the new spot.
If I delete the flag in spot? no error.
Im missing something to get RDA spot?
Thanks.
73's de IKØCHU
***
File Attachment(s):
ScreenShot576.jpg (102kb) downloaded 9 time(s).
ScreenShot575.jpg (39kb) downloaded 7 time(s).
IKØCHU Mauro
1 user thanked IK0CHU for this useful post.
WN4AZY on 8/9/2017(UTC)
WN4AZY
#6 Posted : Wednesday, August 9, 2017 8:50:44 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
Oops, sorry. My mistake. I can reproduce it and will fix it.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
WN4AZY
#7 Posted : Thursday, August 10, 2017 11:33:20 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
I fixed it. Pse download and install again. Version is still 9.1.21.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
IK0CHU on 8/10/2017(UTC)
K1ESE
#8 Posted : Thursday, August 10, 2017 1:52:09 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 69
Location: Maine

Thanks: 9 times
Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Downloaded and installed version 9.1.21.

If Band Map is running the program keeps showing this error until it locks up and needs to be closed with task manager.

"OLE error code 0x80020006: Unknown name."

John K1ESE
1 user thanked K1ESE for this useful post.
WN4AZY on 8/11/2017(UTC)
IK0CHU
#11 Posted : Thursday, August 10, 2017 5:08:09 PM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 291
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 45 times
Was thanked: 54 time(s) in 49 post(s)
Hi Dennis,
I thank You for IOTA and RDA right spotting solved.
In the future can I add Others value to spot in SPOTLog Windows only with a flag in spot? or everyone new need your changes in the program?
My thanks for timely support to the logic users.
73's de IKØCHU Mauro
***
IKØCHU Mauro
WN4AZY
#12 Posted : Friday, August 11, 2017 3:29:00 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
The Misc field depends on the spot entered in the proper format VE PROV:AB| for example.

Give me an example of what you want to add.

Tnx/73,

Dennis WN4AZY
K1ESE
#13 Posted : Friday, August 11, 2017 4:18:41 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 69
Location: Maine

Thanks: 9 times
Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Dennis -

Did you miss my error report above? I'd like to upgrade to 9.1.21.

John K1ESE


WN4AZY
#14 Posted : Friday, August 11, 2017 5:18:38 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
Sorry, I did miss your message. Will fix it soon.

Tnx & 73,

DH
IK0CHU
#15 Posted : Saturday, August 12, 2017 9:06:40 AM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 291
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 45 times
Was thanked: 54 time(s) in 49 post(s)
Hi Dennis,
I would not take up your precious time but answer your question.
Obviously I am interested in Italian awards and I can give you many proper format examples:
DAI:AE001|
DLI:I0-001|
DCI:AG001|
DMI:H579|
etc etc ...
I would like to know the technique, if possible, to implement the spots that are not provided by Logic and if all this does not fit in the programming mode.
I really appreciate your interest.
73's de IKØCHU Mauro
***
IKØCHU Mauro
WN4AZY
#9 Posted : Sunday, August 13, 2017 9:49:50 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
Originally Posted by: K1ESE Go to Quoted Post
Downloaded and installed version 9.1.21.

If Band Map is running the program keeps showing this error until it locks up and needs to be closed with task manager.

"OLE error code 0x80020006: Unknown name."

John K1ESE


Fixed. Pse download and install again.

73,

DH
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
K1ESE on 8/13/2017(UTC)
WN4AZY
#16 Posted : Sunday, August 13, 2017 9:54:53 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
Originally Posted by: IK0CHU Go to Quoted Post
Hi Dennis,
I would not take up your precious time but answer your question.
Obviously I am interested in Italian awards and I can give you many proper format examples:
DAI:AE001|
DLI:I0-001|
DCI:AG001|
DMI:H579|
etc etc ...
I would like to know the technique, if possible, to implement the spots that are not provided by Logic and if all this does not fit in the programming mode.
I really appreciate your interest.
73's de IKØCHU Mauro
***

It requires quite a bit of programming not to mention database structure changes unfortunately.

How would I differentiate say DAI from DCI? Are there no common values between the two? And could DLI not be confused with IOTA in some cases.

I am concerned that since some awards have - and some don't, that people will not be consistent in entering them.

When people spot these, do they typically put for instace DCI AG001 in the comment? That could be workable.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
K1ESE
#10 Posted : Sunday, August 13, 2017 10:30:26 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 69
Location: Maine

Thanks: 9 times
Was thanked: 7 time(s) in 7 post(s)
Originally Posted by: WN4AZY Go to Quoted Post
Originally Posted by: K1ESE Go to Quoted Post
Downloaded and installed version 9.1.21.

If Band Map is running the program keeps showing this error until it locks up and needs to be closed with task manager.

"OLE error code 0x80020006: Unknown name."

John K1ESE


Fixed. Pse download and install again.

73,

DH


Works great. Thanks!

John K1ESE
IK0CHU
#17 Posted : Sunday, August 13, 2017 10:33:58 AM(UTC)
RedBaron

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 291
Man
Location: Viterbo, VT - ITALY

Thanks: 45 times
Was thanked: 54 time(s) in 49 post(s)
Hi Dennis,
im sorry has been my mistake DAI value is really as DAI:AE0001.
Ok I understood perfectly. I did not do a thorough analysis if there might be identical values ​​between any spot but, for my curiosity, I will do it shortly.
If there are similar values ​​they should interfere with each other if both awards spots are active? I'll explain.
If there are two similar values ​​in an ABC format: AA-01 and FGH format : AA-01, if ABC spotting only is activated, there may be problems?
However, you do not worry about my idea, it involves too much work for you and it makes no sense to distract your work that is most useful to the whole community.
I will continue with my archives for the statistics and will pay more attention to the spots by visual level hi hi.
Thank you for the time you have dedicated me.
73 's Mauro IKØCHU
***
IKØCHU Mauro
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.111 seconds.