logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Importing from Ham Radio Deluxe
N0AMI
#1 Posted : Saturday, March 16, 2013 11:21:44 PM(UTC)
JIM,

Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 7
Location: rathbun, iowa

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I have been trying to import logs from ham radio deluxe with no luck. Any ideas ??

Jim
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
vk4iu
#2 Posted : Sunday, March 17, 2013 2:54:19 PM(UTC)
VK4IU

Rank: Advanced Member

Groups: Moderator, Registered, Administrators
Posts: 404
Man
Location: Hodgleigh QLD

Thanks: 6 times
Was thanked: 77 time(s) in 68 post(s)
G'Day,

A little more information is needed?

What did you do to import the data?
What happened?
When you say "no luck" ... what did not work?

Peter VK4IU
Peter VK4IU
You can help by posting images of any errors and including your Logic version.
WN4AZY
#3 Posted : Monday, March 18, 2013 11:50:56 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 3,046
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 957 times
Was thanked: 482 time(s) in 397 post(s)
Hi Jim:

Have you managed to export your HRD data to an ADIF file? This is the first step, and unfortunately we can't be a log of help because the procedure varies from program to program. Just search HRDs help for ADIF EXPORT. It typically isn't difficult.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.025 seconds.