logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

not reporting marked QSO's correctly
W5GA
#1 Posted : Friday, August 21, 2020 10:05:05 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 227
Location: Missouri

Thanks: 21 times
Was thanked: 42 time(s) in 34 post(s)
When uploading the latest batch of QSO's to LoTW, I saw that Logic reported marking one qso as uploaded. There were several more that were not reported, in spite of having the check mark in the LoTW sent box.
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Thursday, August 27, 2020 11:54:52 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
Hi--

Thanks. It is fixed and will be in the next update.

I apologize to all for my absence. Things are OK here and I will be back soon.

Thanks & 73,

DH WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
w2zi on 9/4/2020(UTC)
n8gls
#3 Posted : Tuesday, September 8, 2020 12:11:10 PM(UTC)
bwilliams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 309
Location: Mentor, OH

Thanks: 77 times
Was thanked: 66 time(s) in 59 post(s)
Dennis,

Hope all is well !! Thanks for the update. Downloaded/Installed on Sep 5 (Sat) and seems fine.

1) LoTW Uploaded record count now reports actual qty uploaded (Fullfilled)
2) LOTWRDATE & LOTWSDATE now checks to see if enabled before inputting the date(s). For those that don't want to consume character space in USERFIELDS they can uncheck "enable" for either/both field(s).
3) CW Ops membership download...have not tried yet.

No new errors (EventLog or otherwise) as a result of the other changes et al.

I still have a few other anomalies relating to windows that stay open and a couple questionable prefixes but will post those under an appropriate topic/category.

Thanks for the update !!

73 de Brad, N8GLS




1 user thanked n8gls for this useful post.
WN4AZY on 9/8/2020(UTC)
WN4AZY
#4 Posted : Tuesday, September 8, 2020 4:16:56 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,444
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 551 times
Was thanked: 358 time(s) in 283 post(s)
Someone else found a problem with ADIF import. Pse download & install again.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
n8gls on 9/9/2020(UTC)
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.039 seconds.