logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Spot log filter
km2e
#1 Posted : Saturday, March 28, 2020 10:18:39 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 17
Location: Hudson, NY

Thanks: 8 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I am looking for a way to filter received spots on the spot log. I am trying to filter out spots from cq zone 3 ie [us west coast]. I don't see that as a selection in the filter criteria, is there a way to add cq zone as a filter, or some other work around.

Thanks

Kevin
km2e
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
w2zi
#2 Posted : Sunday, March 29, 2020 9:30:31 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 143
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 36 times
Was thanked: 53 time(s) in 49 post(s)
Kevin,
On the spot log options tab, you certainly can filter our the spots you don't want.
Change the filter to:

SPOTBYCONT=GLOBAL.MY_CONTINENT AND NOT CQ_ZONE='3'

73s, Don
2 users thanked w2zi for this useful post.
km2e on 3/30/2020(UTC), WN4AZY on 3/30/2020(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.026 seconds.