logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

SSL/TLS Error
K2WH
#1 Posted : Saturday, December 3, 2022 4:56:26 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 79
Location: New Jersey

Thanks: 4 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
All of a sudden (using logic9), I get an error, "Could not create SSL/TLS SECURE CHANNEL" trying to download QSL's from LOTW.

Can upload to LOTW but not download. Re-installed the program, no joy.

This started when I tried to download Logic10 demo and Norton said there was threat in the file so the download was interrupted.

Need help to fix this, using windows 7

K2WH
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
wa4pgm
#2 Posted : Sunday, December 4, 2022 8:18:30 AM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered, Beta Testers
Posts: 330
Man
Location: Farmville, VA

Thanks: 26 times
Was thanked: 196 time(s) in 170 post(s)
Could be a issue with your Internet provider or LoTW. Have you tried to download today?
1 user thanked wa4pgm for this useful post.
WN4AZY on 12/6/2022(UTC)
K2WH
#3 Posted : Monday, December 5, 2022 1:59:08 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 79
Location: New Jersey

Thanks: 4 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Thought the same thing, and still can't download from LOTW.

K2WH
wa4pgm
#4 Posted : Monday, December 5, 2022 3:18:31 PM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered, Beta Testers
Posts: 330
Man
Location: Farmville, VA

Thanks: 26 times
Was thanked: 196 time(s) in 170 post(s)
Try retyping your Username and Password
1 user thanked wa4pgm for this useful post.
WN4AZY on 12/6/2022(UTC)
K2WH
#5 Posted : Monday, December 5, 2022 3:39:57 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 79
Location: New Jersey

Thanks: 4 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Originally Posted by: wa4pgm Go to Quoted Post
Try retyping your Username and Password


Thanks, but I thought the best thing to do was uninstall and reinstall and that solved the problem.

I'm back again in FB, thanks for the suggestions.
K2WH
2 users thanked K2WH for this useful post.
WN4AZY on 12/6/2022(UTC), wa4pgm on 12/6/2022(UTC)
WN4AZY
#6 Posted : Tuesday, December 6, 2022 5:51:35 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,856
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 832 times
Was thanked: 439 time(s) in 358 post(s)
Glad you got it to go.


I recall something about this -- some change we had to make to LOGic some time back to accomodate updates to LoTW. I remember the TLS implmentation is not supported on XP. So it was a while ago. I need to make our updates database searchable.

When you reinstalled, you might have installed a later version.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY

Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.072 seconds.