logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Terminal Function Keys in Telnet
K4MV
#1 Posted : Tuesday, October 12, 2021 7:05:13 AM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 25

Was thanked: 4 time(s) in 4 post(s)
I am using version 10.0.2. Several versions ago the Terminal Function Keys were moved from the top to the right side of the Telnet form and organized vertically. As a result, the Telnet form is much longer than I would like and I can't fit it in the space on my window in which I used to put it. I don't need near that many Terminal Function Keys. How can I easily remove Terminal Function Keys that I don't use? What would be nice is if there was a check box in the Terminal Function Keys setup beside each terminal function key description that could be used to hide or display the Terminal Function Key on the form displayed on my screen, depending on whether the box was checked or not.

Mark
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Wednesday, December 22, 2021 1:33:00 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,751
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 763 times
Was thanked: 416 time(s) in 338 post(s)
Hi Mark:

Thanks for your call regarding this. Sorry I neglected to answer. I remember reading it. Anyway....

In case someone else has the same question: We made a subtle change soon after we moved the function key buttons to the right. You may now hide the higher-numbered buttons by shrinking down the height of the form, covering some of the buttons.

Tnx for your suggestion.

Tnx for using LOGic.

73,

Dennis WN4AZY
N7IP
#3 Posted : Monday, April 11, 2022 6:07:28 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 149
Location: OR

Was thanked: 14 time(s) in 14 post(s)
I just installed Logic 10.0.5 ands see a bunch of blank buttons on the right hand side of Telnet 1. These were not in the previous version that I used. What are they and how do I use them or get rid of them?

Thanks, Bob N7IP
WN4AZY
#4 Posted : Monday, April 11, 2022 7:13:26 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,751
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 763 times
Was thanked: 416 time(s) in 338 post(s)
Hi Bob:

They used to be across the top of the form, showing the function key# only. It was requested that we show the actual label of the function key on the button instead of just the number. When we had just the number, you could see the label by hovering the mouse on the button. Functionally, it is exactly the same.

They are programmed in the log form. Click Forms/Setup/Terminal Function Keys.

Let me know if any questions.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY

PS The Help link on Forms/Setup/Terminal Function Keys is broken. I fixed it and it will be in the update. Meanwhile, search for

packet cluster and data terminal
N7IP
#5 Posted : Monday, April 11, 2022 10:25:07 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 149
Location: OR

Was thanked: 14 time(s) in 14 post(s)
Dennis, I agree with the previous post. The buttons take up way too much space and look really weird if they are not used. How can I delete them?

Bob
Users browsing this topic
Guest (5)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.046 seconds.