logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Odd Spotlog behavior
N5XZ
#1 Posted : Monday, September 14, 2020 9:08:54 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Beta Testers
Posts: 307
Location: Richmond, TX

Thanks: 26 times
Was thanked: 24 time(s) in 23 post(s)
I just spotted a special event station K5DX/50 on the cluster, but it did not show up in the spot log. Any idea why? This is a Special Event Station for the Texas DX Society 50th Annivesary (I am also one of the operators) and I would like to get alerts when it is spotted. Wonder why it is getting filtered...? K5DX without the "/50" works fine...
73, Allen N5XZ
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Wednesday, September 16, 2020 7:56:40 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,437
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 546 times
Was thanked: 356 time(s) in 281 post(s)
Hi--

Quote:
I just spotted a special event station K5DX/50 on the cluster, but it did not show up in the spot log. Any idea why?

You probably don't need it for any award you are tracking.

If you check SHOW ALL, it will show unneeded spots. However, check the Prefilter. That could cause the spot log to ignore it.

But really what you want to do is use the ALERTS feature. Click on the ALERTS tab in the spot log, then SETUP.

Let me know if any questions.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY



N5XZ
#3 Posted : Wednesday, September 16, 2020 8:18:22 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered, Beta Testers
Posts: 307
Location: Richmond, TX

Thanks: 26 times
Was thanked: 24 time(s) in 23 post(s)
Originally Posted by: WN4AZY Go to Quoted Post
Hi--

Quote:
I just spotted a special event station K5DX/50 on the cluster, but it did not show up in the spot log. Any idea why?

You probably don't need it for any award you are tracking.

If you check SHOW ALL, it will show unneeded spots. However, check the Prefilter. That could cause the spot log to ignore it.

But really what you want to do is use the ALERTS feature. Click on the ALERTS tab in the spot log, then SETUP.

Let me know if any questions.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY




Dennis,
It shows up in the spot log as K5DX but not K5DX/50. See attached. And I do have "SHOW ALL" checked.
File Attachment(s):
2020.09.16 K5DX_50 spot.PNG (9kb) downloaded 2 time(s).
2020.09.16 K5DX_50 not in spot log.PNG (11kb) downloaded 7 time(s).
73, Allen N5XZ
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.033 seconds.