logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Bad link in the INFO-form
OZ4CG
#1 Posted : Saturday, March 31, 2018 10:40:01 AM(UTC)
Carsten Gjessing

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 34
Man
Location: Denmark

Thanks: 13 times
Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Hi, Dennis
Listening now on XT2MAX and trying to get a QSO, I spent the time to click on the "CIA"-button in the INFO-form, but it returned a "404 not found" message! Trying with other countries it does the same![img]null[/img]
Has the link changed or something?
(Of course this is no critical option, but if it no longer works, it maybe should not be there... ?)
Happy Easter to you.
Best 73 Carsten / OZ4CG
File Attachment(s):
Skærmbillede 2018-03-31 17.10.04.png (82kb) downloaded 5 time(s).
1 user thanked OZ4CG for this useful post.
WN4AZY on 3/31/2018(UTC)
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Saturday, March 31, 2018 10:00:37 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,283
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
Thanks Carsten--

The web site is still good. I broke something when we redid the prefix engine. It is fixed and will be released in the next update.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
OZ4CG on 4/1/2018(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.031 seconds.