logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

eqsl picture download LOGIC9 suddenly quit / query for missing pictures?
OE3SGU
#1 Posted : Saturday, March 7, 2015 2:29:15 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3
Location: Vienna, JN88EG

Thanks: 1 times
Running Logic9.0.71 for a couple of month and really like it but some days ago eqsl-download of pictures suddenly quit, just like what happened with Logic8 when eqsl changed their servers.

Updating eqsl-status workes fine, however. Even blankning the eqsl-received fields and new import won't help. Any solution other than deleting all .jpg files and importing the whole thing again (which I don't think would work either).

Perhaps someone can help?


Another issue:
Since I have most eqsl jpg's downloaded anyway I wonder if there is a possibility to filter out all records that

1) Do have status E-QSL received F and
2) Have the e-qsl picture missing

A query could easily show those records and one could just add the missing ones manually straight from the eqsl-inbox or archive.


73
Hannes, OE3SGU
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Tuesday, March 17, 2015 8:51:53 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,282
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
Hi--

It turns out that if the pictures get deleted from the disk, the eQSL import will not reimport them.

I have enhanced my code to handle this. Watch for an update in the next week or two.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
OE3SGU on 3/17/2015(UTC)
OE3SGU
#3 Posted : Tuesday, March 17, 2015 2:52:01 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3
Location: Vienna, JN88EG

Thanks: 1 times
Thanks Dennis!


It happens with new eqsl's that haven't been downloaded previously and thus have never been saved to disk before. I will check if it happens on the second Notebook too to exclude a fault.

73
Hannes, OE3SGU
WN4AZY
#4 Posted : Wednesday, March 18, 2015 8:43:38 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,282
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
Ok, check to make sure that Import EQSL Pictures is checkmarked. Also clicking Import All EQSL Pictures.
OE3SGU
#5 Posted : Wednesday, March 18, 2015 10:01:29 AM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 3
Location: Vienna, JN88EG

Thanks: 1 times
Dennis,

I am not new to Logic. Everything is checkmarked of course.

Btw, is there a way to filter all entries with E-QSL received=F and Picture=blank?

Hannes
WN4AZY
#6 Posted : Monday, March 23, 2015 4:01:33 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,282
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
We could probably work out a query to select QSOs that E-QSL received=F and picture never been downloaded, but a picture that had been downloaded then deleted, probably not.

When I get the update out, just download all QSOs. It won't redownload pictures that aren't missing.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.040 seconds.