logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

FLDigi, IC-7610
n8gls
#1 Posted : Sunday, August 25, 2019 5:59:36 PM(UTC)
bwilliams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 222
Location: Mentor, OH

Thanks: 45 times
Was thanked: 41 time(s) in 37 post(s)
Finally got around to installing FLDigi and it's communicating with LOGic via XML-RPC. FLDigi decodes and reads the rig fine but transmit isn't working. I must be missing something on PTT so what is the correct set-up method for PTT ?? Do I need to enable DTR or RTS in an existing com port ? I can type in LOGics FLDigi form window and the text is sent to FLDigi, hitting Tx in LOGic from the form window or hitting tune in FLDigi sets it in transmit mode but is not keying the rig.

My set-up may be a little out of the ordinary but have (3) rigs, (3) instances of Win4IcomSuite and (3) instances of WSJT-X all running concurrently with LOGic, all work (and key) fine so has to be some simple set-up I'm just not seeing.

Thanks,

73 de Brad N8GLS
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
n8gls
#2 Posted : Tuesday, August 27, 2019 7:09:27 PM(UTC)
bwilliams

Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 222
Location: Mentor, OH

Thanks: 45 times
Was thanked: 41 time(s) in 37 post(s)
Still can't get the rig to key. Went and totally disconnected FLDigi from LOGic, reconnected through Win4IcomSuite and FLdigi communicates and keys the rig just fine (of course that scenario uses a RigCat xml file).

Thanks,
Brad
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.031 seconds.