logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

LOGic error after upgrading to 9.1.37
w2zi
#1 Posted : Tuesday, September 4, 2018 4:25:30 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 119
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 25 times
Was thanked: 40 time(s) in 38 post(s)
Was running 9.1.35 for a while with no problems. Upgraded today to 9.1.37 and now get this error when starting LOGic:

Error 94 "Must specify additional parameters." has occurred in program OMNIRIG.INIT, line 2.

I clicked on continue and it is talking to my radio.


73s, Don
File Attachment(s):
omnirig error.jpg (10kb) downloaded 6 time(s).
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Thursday, September 6, 2018 11:04:46 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,283
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
I'll check it with OmniRig and get back to you.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
WN4AZY
#3 Posted : Tuesday, September 11, 2018 12:12:26 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,283
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
It has been fixed. Pse download and install 9.1.37 again.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
1 user thanked WN4AZY for this useful post.
w2zi on 9/11/2018(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.032 seconds.