logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

CQZ and ITUZ not recognized
N7IP
#1 Posted : Friday, December 22, 2017 4:59:59 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 115
Location: MT

Was thanked: 8 time(s) in 8 post(s)
Recently I have been getting errors when I run the "update awards progress" utility. Several entries for CQZ and ITUZ that are less than 10 have been entered as two digits, such as 05 and 06. This has resulted in the error "values not recognized." Can Logic accept these as simply "5" or "6"? I added the two digit numbers as valid entries, which solved the problem. But it may have created a problem elsewhere.

Also, if I do make changes to the list of valid values or modes (such as adding FT8), are these retained if I install an update? How do I retain them if I do a re-install?

Thanks,

Bob, N7IP
1 user thanked N7IP for this useful post.
WN4AZY on 12/23/2017(UTC)
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Monday, December 25, 2017 9:14:51 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,282
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
Please get the latest 9.1.26 update. Be sure to run FIX STUFF as per the instructions with the update to correct the data that was improperly imported.

Your modes table (and most of LOGic's data) is not affected when you install an update. The only way to install a new factory modes table would be to delete yours then install the update. The factory version is concurrent with the latest LoTW config file and now contains FT8 BTW. Look at the notes for the last few updates (help/check for updates).

Merry Christmas & 73,

Dennis WN4AZY
wa4pgm
#3 Posted : Wednesday, December 27, 2017 3:59:27 PM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered, Beta Testers
Posts: 242
Location: Farmville, VA

Thanks: 16 times
Was thanked: 133 time(s) in 113 post(s)
Dennis

9.1.26 does not import grid square from WSJTX_LOG.ADI

1 user thanked wa4pgm for this useful post.
WN4AZY on 12/28/2017(UTC)
WN4AZY
#4 Posted : Thursday, December 28, 2017 6:01:47 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,282
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 456 times
Was thanked: 308 time(s) in 244 post(s)
Thanks for letting me know. Get 9.1.27.

73,

DH
2 users thanked WN4AZY for this useful post.
wa4pgm on 12/29/2017(UTC), KA1J on 4/5/2018(UTC)
wa4pgm
#5 Posted : Friday, December 29, 2017 6:33:40 PM(UTC)
kchavis

Rank: Advanced Member

Groups: Administrators, Registered, Beta Testers
Posts: 242
Location: Farmville, VA

Thanks: 16 times
Was thanked: 133 time(s) in 113 post(s)
9.1.27 works great, thanks!!

Happy New Year!
2 users thanked wa4pgm for this useful post.
WN4AZY on 12/30/2017(UTC), KA1J on 4/5/2018(UTC)
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.042 seconds.