logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

can't log after updating to Logic 10
WB3ESR
#1 Posted : Friday, October 15, 2021 7:12:58 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 19

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Hi Dennis!

I just downloaded Logic 10 you sent me after renewing my subscription. Logic 10 seemed to load OK and says my subscription is extended to October 29, 2022. However, I tried logging a contact from WSJT and received the following message: OLE error 0x8002000s, invalided number of parameters. The following message also appeared: Program error "variable call is not found." After clicking on "ignore" etc., the program crashes and I must restart by going through the "clean" process, etc. I tried numerous times and same thing happens. I also tried entering a call directly into the log (not through WSJT) and same thing occurs with same error message. In other words I can't do anything and it has not worked since I installed it...

Help!

**Gil**
(now K3BLN)
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WB3ESR
#2 Posted : Tuesday, October 19, 2021 5:56:11 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 19

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
I have reloaded program and still same problem. I can't use Logic

Gil
WB3ESR
#3 Posted : Tuesday, October 19, 2021 6:45:39 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 19

Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
no need to reply. Since I hadn't heard from you I again downloaded the update associated from my subscription renewal, and no change...I still could not log new QSOs. I kept getting error messages and other messages as outlined in my previous message. So, I reinstalled the latest version as found by clicking the help button. That seems to have corrected the problem. I wish I would have thought to do that 4 days ago.

Gil, WB3ESR, now K3BLN
WN4AZY
#4 Posted : Wednesday, October 20, 2021 5:48:35 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,752
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 764 times
Was thanked: 416 time(s) in 338 post(s)
Hi Gil:

I apologize for the delay in getting back to you. Glad you figured it out.

gain, I apologize.

Tnx for using LOGIc.

73,

Dennis WN4AZY
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.045 seconds.