logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Frequency discrepancy
W5GA
#1 Posted : Thursday, May 28, 2020 8:06:50 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 220
Location: Missouri

Thanks: 21 times
Was thanked: 40 time(s) in 32 post(s)
Dennis, I just noticed that while operating FT8 on 30m, that my radio display says 10136, but Logic is logging 10138. Any ideas?

73 Doug W5GA
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
w2zi
#2 Posted : Thursday, May 28, 2020 8:46:40 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 143
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 36 times
Was thanked: 53 time(s) in 49 post(s)
Doug,
I have an FT DX3000 on Windows 7 running LOGic 9.20.5, WSJT-X 2.1.2, and OmniRig 1.19.
I've noticed when I first launch WSJT-X, it will "bump" the frequency 2 kc. I fix it (band drop down in WSJT-X)
and it seems fine.

When you log the QSO, which frequency gets logged?

73s, Don
W5GA
#3 Posted : Thursday, May 28, 2020 10:56:30 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 220
Location: Missouri

Thanks: 21 times
Was thanked: 40 time(s) in 32 post(s)
Thanks for the reply, Don....the logged freq is 10.137755

Doug
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.030 seconds.