logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

DXscape update changes radio frequenices
wb9tfh
#1 Posted : Friday, March 13, 2015 6:03:19 PM(UTC)
Rank: Newbie

Groups: Registered
Posts: 6
Location: Wisconsin

Dennis,

WINXP SP3, Logic 9 & updates.
FT1000D, com3 serial port, 4800, 2, DTR & RTS, 3 sec poll.
When the DXscape download is complete,for spot log, every 5 minutes, the radio goes through what seems like the latest set frequencies of the spots changing the radio. I don't know where I'm going to end up at. I can't operate with the radio interface enabled. This has been going on for about 2 years, previous to that it was OK.
Thanks,
Gil WB9TFH
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
vk4iu
#2 Posted : Saturday, March 14, 2015 1:48:55 AM(UTC)
VK4IU

Rank: Advanced Member

Groups: Moderator, Registered, Administrators
Posts: 404
Man
Location: Coolabunia QLD

Thanks: 6 times
Was thanked: 77 time(s) in 68 post(s)
G'Day Gil,

Sounds to me like you have set the option to "set rig to incoming spots".

The Option is at the top of the Sport Log.

Clear it.

Peter VK4IU
You can help by posting images of any errors and including your Logic version.
1 user thanked vk4iu for this useful post.
WN4AZY on 3/16/2015(UTC)
Users browsing this topic
Guest (2)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.035 seconds.