logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

MixW Interface
KC6AWX
#1 Posted : Sunday, September 22, 2013 3:40:20 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 23
Location: Novato CA

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
After I updated to 59 the Mixw Interface seems to be not working

When I log Mixw logs all info but in Logic I get the following message for each entry:

I get Variable 'VARTYPE' is not found
I click ignore and get the same message but then the callbook info appears in the screen
I then click ignore three more times and the message disappears

Both programs work perfect independently

Please advise
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Monday, September 23, 2013 8:00:35 AM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 3,071
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 981 times
Was thanked: 490 time(s) in 405 post(s)
Thanks for letting me know and emailing me the requested screen shot. I have fixed it and will be uploading a fix today.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.018 seconds.