logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Downloaded and installed 044 version and now lots of errors
W7OO
#1 Posted : Thursday, July 5, 2012 2:30:50 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 164
Location: Carnation, WA

Thanks: 1 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Hi Dennis,

This is the second time I have posted this! I'm not sure where the first one landed!!

I downloaded and ran the 044 latest update. I accepted the directory that the file suggested.

Now I am getting many many errors when I start Logic 9.

I am very dependent on the program so am looking for help asap!

Thanks,

Bill 425-880-6586
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
W7OO
#2 Posted : Thursday, July 5, 2012 12:57:27 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 164
Location: Carnation, WA

Thanks: 1 times
Was thanked: 5 time(s) in 4 post(s)
Hi Dennis,

Wow, I now understand why you have trouble finding time to program. I tried to get through on the support line for 1-1/2 hours and it was continuously busy.

When I could not get through to talk with you about the problem I decided to uninstall Logic and reinstall from my CD. That worked just fine and I did not even have to reinstall from a backup. The new installation just found all of the old data and started using it. I am now back to where I started!

The question remains how to get updates from the forum and install them. I am now a little afraid of rocking the boat by trying to install updates again.

Have you got any idea what went wrong? If so how do I avoid the problem?

Did I get the correct download? It was .044 version.

Thanks for any help you can give me on this.

Bill
W7OO
WN4AZY
#3 Posted : Thursday, July 5, 2012 4:05:43 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,778
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 781 times
Was thanked: 421 time(s) in 343 post(s)
Hi Bill. Sri for the busy phone. What did the errors say?

Go ahead and install the update again, and let me know what the first error you get is.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.029 seconds.