logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Updating subscription problem
K7UA
#1 Posted : Sunday, January 17, 2021 3:41:25 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 21
Location: American Fork, UT

I have Logic9 on two different machines. My main log is a 100k QSOs on a Windows 7 machine. I also have a small club station log of about 5K QSOs on a Windows 10 machine. I was running version 9.21.1 ok on both systems. My subscription is up for renewal and I received a new setup.exe file ok. During installation I had the same small problem on both machines. "An error occurred while trying to create a file in destination directory: Access denied. There are four files going into C:/Windows/system32. They are TVicPort.dll, wsc32.dll, TVICPORT.VXD and TVICPORT.SYS. I just skipped each of them. The installations both appear to be totally functional with the features that I use. A reinstallation update of 9.21.1 gives the same errors. At first I thought it was Norton Anti-Virus messing it up, so I disabled it. I also ran the setup file as administrator. Made no difference. I don't know if it even matters since it is working fine, but I am wondering if I have some hidden issue because of it. Obviously the system32 directory is like sacred ground to Windows. Thanks and 73, Bryce K7UA
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
WN4AZY
#2 Posted : Monday, January 18, 2021 11:26:19 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,541
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 634 times
Was thanked: 379 time(s) in 303 post(s)
Hi--

Not sure why LOGic can't replace these files. Turning off antivirus is a good move. Rebooting just before installation would be another suggestion. You COULD try manually deleting them before a new install.

BUT, there is no need. These files haven't changed since before LOGic9 has been out.

Tnx & 73,

Dennis WN4AZY
K7UA
#3 Posted : Tuesday, January 19, 2021 1:35:54 PM(UTC)
Rank: Member

Groups: Registered
Posts: 21
Location: American Fork, UT

None of these files exist in my System32 directory on either the Windows 7 or 10 machines.
Users browsing this topic
Guest
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.029 seconds.