logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Logic 9 on separate (backup) computer
w7gtf
#1 Posted : Monday, May 25, 2020 1:01:36 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 34
Man
Location: Winthop, WA

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Dennis, I would like to use Logic 9 on a separate laptop as a backup to my main computer. I find I can't update the backup computer because it shows my subscription has run out. I still have until December on my main computer. How can I use a second computer with the same subscription as my main computer? Thanks and 73, Ron
Sponsor
Note: We receive a commission from Amazon when you purchase via this link. It does not affect your cost. Thank you!
w2zi
#2 Posted : Tuesday, May 26, 2020 10:23:14 AM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 143
Man
Location: Daytona Beach

Thanks: 36 times
Was thanked: 53 time(s) in 49 post(s)
On the main machine, from the start menu, run the LOGic Updater. Check the box to "Retain file after installation." Quit when it actually starts the install. Copy that EXE (usually saved on the desktop) over to the new machine. Run it. LOGic should all run and have your info. Quit and then copy over your data.

73s, Don
W2ZI
w7gtf
#3 Posted : Wednesday, May 27, 2020 8:08:01 PM(UTC)
Rank: Advanced Member

Groups: Registered
Posts: 34
Man
Location: Winthop, WA

Thanks: 2 times
Was thanked: 1 time(s) in 1 post(s)
Don, thank you for the hint. However when I attempted to run the update on my backup, Login came up saying my subscription had expired last year and would not load the program.

I will have to contact Dennis directly, I suppose.

Thank you for the help,

Ron
WN4AZY
#4 Posted : Thursday, May 28, 2020 2:04:36 PM(UTC)
admin

Rank: Administration

Groups: Administrators, Beta Testers
Posts: 2,415
Man
Location: Auburn, GA

Thanks: 527 times
Was thanked: 350 time(s) in 275 post(s)
Hi Ron:

Copy your LOGic license file from your new setup to your old. It is named LOGIC.LICENSE and is located in the LOGic install folder, which is typically c:\program files (x86)\LOGic.

Or, install your last update subscription on the backup computer.

Let me know if any questions.

Tnx for using LOGic.

73,

Dennis WN4AZY
Users browsing this topic
Guest (5)
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.

Powered by YAF 1.9.5.5 | YAF © 2003-2011, Yet Another Forum.NET
This page was generated in 0.046 seconds.